Ešte nie ste zaregistrovaným zákazníkom? Zaregistrujte sa a získajte e-book zadarmo, ktorý Vám poradí, ako si udržať oblečenie ako nové.
Zákaznícka podpora
+421 222 205 111
(Po-Pi, 7-15:30)
obchod@dobrytextil.sk
Potlač a výšivka
+421 222 205 100
(Po-Pi, 7-15:30)
potlac@dobrytextil.sk
Nakúpte ešte za 59.00 €
a dopravu máte zadarmo

Výrobcovia 15. 5. 2018

BATA INDUSTRIALS®

Spoločnosť Bata Industrials® je holandskou divíziou najväčšej obuvníckej spoločnosti na svete Bata Shoe Organization, ktorá dodnes nesie meno po svojich českých zakladateľoch. Špecializuje sa na výrobu bezpečnostnej obuvi, ktorá je nielen pohodlná, ale predovšetkým tiež chráni zdravie pracovníkov.


High-tech produkcia spoločnosti kombinuje najmodernejšie materiály s pokrokovou technológiou a najnovšími poznatkami z oblasti biomechaniky. Vďaka automatizovanej čipovej technológii je výroba rýchlejšia, kvalitnejšia a flexibilnejšia a doplňovanie zásob zase pružnejšie.

Podívajte sa, ako vypadá výroba týchto prvotriednych topánok priamo v Holandsku.

Bezpečnosť

Snahou spoločnosti je predovšetkým vyvíjať anatomicky optimálnu obuv, ktorá odráža potreby európskeho trhu a pritom je dostupná pre čo najviac zákazníkov. Preto tiež investuje do vývoja vlastných výzkumných laboratórií aj náročného testovania v praxi. Spoločnosť spolupracuje s najvýznamnejším centrom pre výzkum a technológiu SATRA. Vďaka tomu má obuv skvelú kvalitu, ktorá zodpovedá najprísnejším ortopedickým štandardom. Všetka obuv je certifikovaná podľa európskej normy EN ISO 20345:2011.

Zdravie a pohodlie

Pohodlné nosenie a zdravotné výhody zaisťuje niekoľko prvotriednych technologických systémov, ktorými topánky spoločnosti Bata Industrials® disponují:

TUNNEL SYSTEM®

Zaisťuje absorpciu energie a stabilitu v oblasti päty, tlmí nárazy spôsobené chôdzou, chráni kĺby a udržuje nositeľa vo vzpriamenej polohe. Podrážka obsahuje výrazný prielis nazývaný tunel, ktorý rozkladá tlak na väčšiu plochu. Váha nositeľa nemá na funkciu obuvi vplyv.

 

WALKLINE® 2.0

Jedná sa o podporný systém pre optimalizáciu chôdze, ktorý eliminuje zdravotné komplikácie spôsobené nosením nevhodnej bezpečnostnej obuvi. Zaisťuje tak prirodzený pohyb a pohodlnú chôdzu aj v náročných pracovných podmienkach.

Výrobky WALKLINE® sú k dostaniu až v 3 šírkach (úzke, štandardné, široké), pretože kvalitu nosenia ovplyvňuje nielen dĺžka. Osa obuvi je prispôsobená ose nohy a naplno tak vychádza v ústrety biomechanickým funkciám. Upevnenie chodidla v obuvi spočíva v stiahnutí smerom k päte a nie k nártu. To umožňuje pohodlný a priamy krok. Ohyb obuvi je naplno prispôsobený ohybovým zónam nohy tak, aby chôdza vyžadovala čo najmenej energie.

Kombinácia podpory päty, tunelového systému a mäkkej medzipodrážky absorbuje náraz. Tým sa zmierňuje tlak na kĺby a rozkláda sa hmotnosť aby sa eliminovalo pôsobenie na klenbu chodidla. Zložením rôznych druhov materiálu sa dosahuje maximálneho ohybu a torza podrážky tak, aby znižovala únavu chodidla a odpružila každý krok.

     

PROTIŠMYKĽAVÉ PODRÁŽKY

Priliehavosť k povrchu je jedným z dôležitých parametrov obuvi. Optimálnych vlastností je dosiahnuté starostlivým výberom materiálu a profilu podrážky.

Duálna PU – zložená z 2 vrstiev polyuretánu rozdielnej hustoty. Je ľahká, tlmí nárazy, vynikajúca priliehavosť a stabilita.

   

Tri Tech Plus® - trvanlivá podrážka z pryže odolná teplote až 300°C. Optimálne tlmí nárazy, vynikajúca priliehavosť aj stabilita.

 

QuattroTech® - flexibilná podrážka zo 4 materiálov rôznych vlastností. Perfektne tlmí nárazy, má výbornú priliehavosť aj stabilitu.

 

VIBRAM®

Tieto podrážky talianskej značky majú vysokú odolnosť proti oderu, sú známe vynikajúcou priliehavosťou materiálu na širokej škále povrchov. Po prvýkrát boli použité na horolezeckých topánkach.

 

COOL COMFORT®

Je to podšívka z technicky vysoko pokročilého materiálu z niekoľkovrstvej distančnej pleteniny. Táto štruktúra vďaka vnútornej ventilácii vzduchu zaisťuje pri chôdzi mäkký, suchý a svieži pocit i pri celodennom pracovnom výkone.

     

BICKZ COOL SYSTEM®

Revolučný systém, vďaka ktorému obuv skvele padne, je vyrobený z kvalitných materiálov pohlcujúcich vlhkosť. Tieto vlastnosti mu pomáhajú kontrolovať vlhkosť a vaše nohy budú dostatočne vetrané. Pracovať tak môžete pohodlne a v suchu.

 

ODOR CONTROL®

Patentovaný antimikrobiálny systém účinne bojuje proti zápachu obuvi. Základom tejto 100% ekologickej metódy je extrakt z mäty priepornej, ktorá prirodzene eliminuje 99,9% baktérií. Funguje až do teploty 240°C.

 

Ak teda vyžadujete vysokú kvalitu, pohodlie a bezpečnosť pri práci, budú pre Vás tieto topánky najlepším výberom, ktorý určite nebudete ľutovať.

Topánky sa dajú použiť v mnohých odvetviach priemyslu a každý si tak môže vybrať, ktoré sú práve pre neho najvhodnejšie.

Potrebujete pomôcť s výberom pracovných topánok? Pripravili sme pre Vás článok Ako vybrať vhodnú pracovnú obuv.


Páčil sa vám článok?
Zdieľajte ho s priateľmi

Rubrika

Výrobcovia



Autor článku
Monika Bečková Hloušková


Komentáre

Zatiaľ žiadne názory


Napísať komentár





Články, ktoré by vás mohli zaujímať 9

Predstavujeme výrobcu Jerry Fabrics - Obliečky a osušky s obľúbenými motívmi

Predstavujeme výrobcu Jerry Fabrics - Obliečky a osušky s obľúbenými motívmi

Hľadáte zábavné obliečky a osušky pre deti s ich obľúbenými motívmi? Potom práve pre Vás sme rozšírili ponuku o tovar…

Čítať viac

Logistické centrum spoločnosti Malfini

Logistické centrum spoločnosti Malfini

Malfini Czech, a.s. je najväčším tuzemským výrobcom a distribútorom reklamného textilu a pracovného oblečenia. Vývojové…

Čítať viac

ARDON SAFETY s.r.o.

ARDON SAFETY s.r.o.

Spoločnosť ARDON SAFETY vznikla v roku 2000 a je poprednou veľkoobchodnou spoločnosťou s pracovnými odevami, ochrannou…

Čítať viac

HALFAR®

HALFAR®

Spoločnosť Halfar® sa zaoberá výrobou kvalitných reklamných i špeciálnych tašiek, batohov, konferenčných dosiek a…

Čítať viac

Canis Safety a.s.

Canis Safety a.s.

Canis Safety a.s. je popredný výrobca a dovozca pracovného i voľnočasového oblečenia. Prečítajte si tento článok a…

Čítať viac

GUSTAV DAIBER GmbH

GUSTAV DAIBER GmbH

Spoločnosť Gustav Daiber GmbH je v dnešnej dobe jedným z predných výrobcov reklamného textilu v Európe. Výnimočná je…

Čítať viac

Společnost MALFINI

Společnost MALFINI

Spoločnosť Malfini®, s hlavným sídlom v Ústí nad Labem, vznikla v roku 2000 pod pôvodným názvom Adler® a je výrobcom…

Čítať viac